Кочукару (пластівці), Табмаыль.
- В наявності
800 ₴
- +380 (63) 186-25-44Косметика
Котчукару - корейська мелений червоний перець. Котчукару використовують у більшості страв корейської кухні ( в основному супи і кімчхі).
Тим, хто хоче урізноманітнити свої смаки і спробувати щось нове, це дуже хороший інгредієнт. Якщо виникають питання щодо застосування, питайте будь ласка, ми з радістю підкажемо вам.
Об'єм : 1 кг.
Країна виробник: Південна Корея
Відповіді на питання покупців:
Кочукару изготовляют в Корее. Система обработки перца в Корее отличается от других стран.
Выращивают перец в Китае. Поэтому не удевляйтесь если увидите что перец с Китая, это правда.
Не могу отвечать за все Корейские фирмы, но те с которыми я работала для приготовления используют некоторые продукты с Китая. Точную причину не знаю на верняка, могу только предположить что Корея маленькая и не всилах обеспелить в полной мере плодовитыми землями, для большого производства.
Еще про слово "Powder" - да с англиского переводится как порошок. В данном случае это хлопья.
Якщо будуть питання ми з радістю постараємося на них відповісти.
- Ціна: 800 ₴