Щен рамен «Лапша зі смаком м'яса та грибів»
- В наявності
105 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (63) 186-25-44Косметика
Шин рамен — страва швидкого приготування з пшеничною локшиною зі смаком м'яса та грибів. Дуже популярний у Кореї та Японії, а зараз знаходить шанувальників і за їх межами.
Найшвидший і найпростіший спосіб приготування:
Покласти всі три компоненти (лапшу, супову приправу, приправу з овочів) у підлогу літра киплячої води. Варити всього приблизно 4 хвилин. Ароматна та поживна страва готова!
Є також інші варіанти приготування — з додаванням яєць, овочів, м'яса та ін. продуктів.
Якщо ви не шанувальник гострих страв, додавайте супову приправу до смаку.
У Кореї та Японії рамен їдять за допомогою паличок, а для бульйону використовується ложка.
Склад:
Локшина: борошно пшеничне, сіль, крохмаль картопляний, олія пальмова.
Приправа для бульйону: порошок соєвого соусу, смакова домішка яловичина, глютамат натрію, спеції — червоний і чорний перець, соєва паста, часник, імбир, цибуля, цукор.
Приправа з овочів: гриби, морква сушена, цибуля зелена, червоний перець.
Маса: 120 гр.
Виробництво: Ю. Корея.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 120 г |
- Ціна: 105 ₴